Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
  • Greek
  • English
You are here:Κεντρική Σελίδα
elma sprots PDF Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
ΦτωχόΑριστο 

www.elmasports.gr

Η ΕΛΜΑ SPORTS, αντιπρόσωπος της RRD (Roberto Ricci Design) www.robertoriccidesigns.com στην Ελλάδα, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σκαφών που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε rider, αρχάριου ή προχωρημένου. HAVE FUN WITH S.U.P. (Stand Up Paddling) Χαρακτηρίζεται ως το θαλάσσιο ποδήλατο της μελλοντικής γενιάς. Το S.U.P., ένα από τα πιο ανερχόμενα αθλήματα στον χώρο των water sports είναι το hit του φετινού καλοκαιριού, που επιφυλάσσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και μια συναρπαστική εμπειρία. Αναδυόμενο sport με Πολυνησιακή ταυτότητα και κληρονομιά, θεωρείται ένας από τους καλύτερους τρόπους εκγύμνασης όλου του σώματος, με δυνατό πλεονέκτημα ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ως ένα διασκεδαστικό άθλημα που μπορούν να κάνουν όλοι. Ισορροπώντας και κωπηλατώντας σε όρθια θέση, καθιστός ή γονατιστός πάνω σε longboards, τα S.U.P. είναι ιδανικά για μια χαλαρωτική βόλτα σε ήρεμα νερά ή για παιχνίδια στα κύματα. Μπορείς να κωπηλατήσεις σε ανοιχτό ωκεανό, κόλπους, λίμνες αλλά και ποτάμια.

Η Ελλάδα με 16.000 χλμ. ακτογραμμών κρίνεται ιδανικό τόπος για την άνθιση του σπορ. Η χώρα μας λόγω μικρού ύψους κύματος δεν ήταν ποτέ ιδανικός προορισμός για τους surfers, όμως το καινούριο αυτό άθλημα στο οποίο χρησιμοποιούμε ουσιαστικά «μεγάλες σανίδες του surf» μάς δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε surf ακόμα και σε μικρά κύματα χωρίς ιδιαίτερες ικανότητες, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα η ζήτηση σε εξοπλισμό S.U.P. στην χώρα μας ολοένα και να αυξάνεται. Σε μια ακόμα πιο πρωτοποριακή χρήση του, προτείνεται ένας νέος επαναστατικός τρόπος εκγύμνασης πάνω σε σανίδες που συνδυάζει ασκήσεις ισορροπίας με κάθε είδος γυμναστικής, όπως pilates, yoga, stretching κ.α. τόσο στην ανοικτή θάλασσα όσο και σε πισίνες ξενοδοχείων. ( http://www.seabreeze.com.au/news/stand%20up%20paddle/rrd-takes-sup-to-the-swimming-pool_4737101.aspx) ( http://supilates.com/ ) To feedback που πήραμε φέτος από τους πελάτες μας στα νησιά (ξενοδοχεία, εταιρείες ενοικιάσεων) είναι ότι η ζήτηση για ενοικίαση S.U.P. ήταν αυξημένη κυρίως από τους ξένους τουρίστες, οι οποίοι είναι ήδη εξοικειωμένοι με το καινούριο άθλημα. Ποιο είναι λοιπόν το δικό σας όφελος; Άμεσα έσοδα από την ενοικίαση των σκαφών στην παραλία (το οποίο κυμαίνεται από 15–50 Ευρώ/ώρα ανάλογα με το budget των πελατών), έσοδα από τα μαθήματα αλλά και χρέωση προγραμμάτων SUP Fitness, διοργάνωση ομαδικών εκδρομών με αφετηρία τη σχολή σας σε παρακείμενες παραλίες σε μέρες χωρίς αέρα και τέλος στην περίπτωση μικρού swell (κύματος) λόγω αέρα, η χρησιμοποίηση των SUP για τα πρώτα βήματα στο Surf. Αρκετά μοντέλα SUP της εταιρείας μας είναι έτοιμα να δεχθούν πανιά και δέστρες ώστε να μετατραπούν σε μαθητικά Windsurf προσθέτοντας ένα ακόμα έσοδο στην επιχείρησή σας αν εσείς το επιθυμείτε χωρίς άλλα έξοδα. Και όλα αυτά χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού όπως στην περίπτωση άλλων θαλάσσιων αθλημάτων. Με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τις καλύτερες τιμές της αγοράς (Μαθητικά SUP από 515 Ευρώ), την αναγνώριση του ονόματος της RRD και τη στοχευμένη προβολή του στον περιοδικό και ηλεκτρονικό τύπο, η ΕΛΜΑ SPORTS στοχεύει να θέσει τη βάση για αποδοτικές και μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους συνεργάτες της, ελπίζοντας ότι ανάμεσά τους θα είστε και εσείς.